sobota 7. dubna 2012

Žákovský běh Bakovem

Dnes se v Bakově konal už 11. ročník žákovského běhu a Radim tam nemohl chybět. Startoval v kategorii mladší žáci , s kluky o rok staršími i o rok mladšími.(ročníky 05,04,03).

Připínáme startovní číslo.



Je odstartováno.




Kluci museli uběhnout 800m = dvě a půl kolečka kolem náměstí.






Maminka fotí a tatínek povzbuzuje, co může.





Startovní pistole se ujala a medaile předávala olympionička z Atlanty a ze Sydney Helena Fuchsová.




Na bedně. Bronz.



Škoda jen nepoctivosti maminky vítěze, která svojí ratolest (02) přihlásila do výhodnější kategorie :-(



2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
gratuluji k umístění! Byla zima jak v Rusku, že... U nás bylo zase otužilecký plavání, vůbec jsem jim nezáviděla, tady dokonce sněžilo :o)

Nezkoušeli jste podat protest? Sice se to většinou platí, ale pokud by se prokázalo že je opravdu 02, tak by ho diskvalifikovali. Ale vím, že na to kolikrát lidi nemaj nervy se s někým dohadovat. Stejně je to paradox, někdo udává děti o rok starší aby vůbec mohli startovat, jiní si umístění získají opačným způsobem :o)

KatkaN

Almerka řekl(a)...

My jsme to zjistili až doma na netu. Ten kluk totiž hraje hokej a míjíme se s nima na stadionu. Mysleli jsme, že hraje za třetí třídu,to by bylo ok, ale nebyl v soupisce a ejhle on je v soupisce 4. třídy i s fotkou a datem narození! Ale kdybych to zjistila tam, tak se ozvu. Už proto, že ten Davídek, Radimův kamarád ze štafety kvůli tomu skončil na čtvrtým místě a přišel o medaili.