sobota 14. dubna 2012

Generálka na neděli

Zítra čekají Radima první závody v nové sezoně, tak jsme byli ještě potrénovat.





5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak zítra hodně štěstí! Budu se těšit na reportáž.

Koukám jak má Radim vytaženou sedlovku, už koukáte po novém kole? :o)

KatkaN

Almerka řekl(a)...

Radim má strašně dlouhý nohy a i když tohle kola má na 24" docela velkej rám, Radim na něm je jak opice. Klidně by mohl mít větší, ale zase kupovat každej rok nový kolo se mi nechce. Vy už máte vybráno?
Klubovej kolega (02) má postavený nový kolo, je lehoučký a pěkný zn Trek.

Anonymní řekl(a)...

Vybráno konkrétně zatím nemáme, určitě půjdem do 26" s rámem vel.XS, rozhodujeme se mezi Meridou Carbon FLX 800-D 2011 a Scottem SCOTT Scale 70 2012. Na ceny nekoukej, jsou děsivý. Ještě že to jde pojistit...

Marek jde v pondělí na lov, tak jsem zvědavá s čím přijde. Je potřeba nové kolo vyřešit co nejdříve. Je možný, že nakonec vybere úplně jiné. Pak dám vědět.

Na zítra držím palce!

K.

Almerka řekl(a)...

A co je to rám XS ? Já už jsem koukala na Meridy, že bysme zase koupili letos, až budou slevy a některý začínají velikostí rámu 15 a některý 16. Kolik Matyáš měří?
Toho Scotta 70 má Půlpán, né?
Tak hodně štěstí při výběru!

Anonymní řekl(a)...

Scott má ty velikosti označený písmeny jako u oblečení. Merida má čísla, nejmenší 14,5, záleží na dané geometrii. Matyáš měří 141cm, co mu bude vyhovovat nejdřív musíme vyzkoušet. Radši bychom zůstali také u Meridy, máme ji všichni, nakupujeme ji v místním krámku a s majitelem kamarádíme. Pak napíšu co jsme zjistili. Asi bychom to řešili taky až se slevami, ale Filip má kolo hodně mizerný, a tak bysme mu rádi dopřáli to Matyášovo než z něj vyroste.

K.