sobota 2. června 2012

Kolo pro život - Úpice

 Dnes se Radim postavil letos už podesáté na start dětských závodů.
Stalo se tak na třetích závodech ze seriálu Kolo pro život Jestřebí hory v Úpici.
Radim dojel do cíle na 8. místě z 24 kluků (z roč.04 byl třetí)

 Soutěž v kreslení
 Soutěž České spořitelny. Děti musejí splnit pět úkolů. Jedním z nich je i tenis na konzoli Wii.
Radim vloni vyhrál u spořitelny hlavní cenu - kolo ve Valticích. Letos je hlavní cenou prodloužený víkend na horách ve škole kola Pepy Dresslera, mistra světa a Evropy v biketrialu. A Radim dnes tu cenu vyhrál!
Sice si to nemohl užít bezprostředně, protože v době losování jsme stáli na startu Fitness jízdy o 3 km jinde, ale i tak měl velkou radost.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Gratuluju, to je opravdu úžasná výhra! Já bych teda jela hned :o)

Umístění super! Zítra hodně štěstí v Hradci, my nakonec nepojedeme, Filip není úplně fit.

KatkaN

Almerka řekl(a)...

Díky!

S umístěním jsme spokojení, moc se nepovedl start. Radim stál sice v první řadě, ale vlevo a první ostrá zatáčka byla ještě než se rozjeli po pěti metrech a Radim měl nejdelší oblouk. Tak ho podjeli i kluci z 2. řady a jak známo už tam předjíždět moc nejde. Sílu měl, ale nebylo kudy :(
A co vy, byli jste v Pardubicích?

Anonymní řekl(a)...

Jj, o předjíždění víme svý... Z toho důvodu zřejmě vůbec nebudeme startovat ve Vrchlabí, spíš dáme přednost triatlonu v Nymburce.

V Pardubicích jsme byli, výsledky tady: http://www.czechtriseries.cz/Results/RaceByTrack?raceId=254&trackId=410

Jsou tam ve druhém sloupci výsledky podkategorií, takhle najednou startovali. Fotky nemám žádné (měla jsem kameru), spoléhám na profifoto Ladislava Adámka, vloni měl krásné fotky. Tak snad je zase někde vyvěsí :o). Filip to totálně bojkotoval, od začátku říkal že nechce plavat, ale když vylezl z vody (třetí od konce), tak ho to nějak pohltilo a výsledek nakonec nebyl vůbec špatnej :o). Zima byla pořádná, obdivovala jsem je všechny! Dospěláků startovalo 400, 99% mělo na plavání neopren :o).

Příští víkend jedou Xterru v Lázních Bělohradě, v neděli pak zřejmě triatlon v Račicích na veslařském kanále. Snad bude Filip v dobrém rozpoložení :o)

Hezkou neděli, K.

Almerka řekl(a)...

Jsou fakt dobří! Gratulace!