sobota 28. ledna 2012

Jako v pohádce

to vypadalo dnes na horách. Sluníčko, krásný sníh a zapadané stromy. Poprvé jsme vyrazili s Radimem na horách na běžky. Zatím ve dvou minulých zimách, co vlastní běžky jsme brázdili jen domácí trasy kolem Jizery. To není letos možné, neb se tam zelená tráva, tak nám nezbylo než vyrazit na hory. A bylo to parádní!






















6 komentářů:

Iva řekl(a)...

Kdepak jste byli? Jizrky ? Kde jste parkovali?

Almerka řekl(a)...

Parkovali jsme v Polubným a jeli na Jizerku.

Iva řekl(a)...

A ještě se prosím zeptám. V Polubným u kostela, nebo někde jinde? A Jizerka a zpět, nebo nějaký okruh? A co terén, není cestou nějaký velký kopec? Lucka teprve začíná (což já vlastně asi po sto letech taky), tak ji nechci odradit. Děkuju moc. I

Almerka řekl(a)...

Ivo, parkovali jsme kousek před Polubným, asi 100m vlevo je vyhrnuté parkoviště. My jsme tam dorazili až v 10 hod a u kostela bylo plno. Takže z Polubnýho na Jizerku, z Jizerky na Promenádní u Bunkru, odtud na Jezdeckou cestu. Ta je od toho Bunkru doleva a do kopce (začátek) a ke konci největší sjezd celé trasy. Ale náš Radim to sjel a kecnul si až na konci. A právě na konci toho sjedu je křižovatka Sedlo pod zámky a tam se musí prudce doleva a dostaneš se do Polubnýho. Jsou to skoro rovinky a tenhle okruh měří 15 km.

Iva řekl(a)...

Almerko děkuju, někde si to zapíšu. 15 je asi ještě moc. Dáme si tu naši 6 "za barákem". Tady u nás jsou akční - udělali kolečko na stadionu a tím skončili. Ale právě vedle v Benešově mají stopy projeté, tak je to fajn, ale stejně se autem musíme příblížit, jinak to nejde.Ještě jednou děkuju za info.

Almerka řekl(a)...

No my jsme to nejeli v kuse, měli jsme pauzu na obídek :)
Nebo byste museli jet stejnou cestou z Jizerky zpátky, to by bylo o dost kratší.