středa 28. října 2009

úterý 27. října 2009

Známky

Dnes se nám Kristýnka vrátila ze čtyřdenního výletu na Moravě. Dovezla pět turistických známek.


Sbíráme je teprve od letošního května. Tohle je naše nástěnka s úlovky.




neděle 25. října 2009

Druhý pokus


Dneska jsem si při běhání natrhala takovouhle nádheru a doma zase tvořila.


úterý 20. října 2009

Výročí


Dnes je to přesně rok, co jsem si založila tento blog. Děkuju všem za návštěvu!

pondělí 19. října 2009

neděle 18. října 2009

Krajina




Cestou od našich.


sobota 17. října 2009

středa 14. října 2009

Videjko z bruslení 2

Videjko z bruslení 1

Úkol ze školky

Dneska si Radim přinesl ze školky domácí úkol. Občas je už předškoláčci budou dostávat. Doma mi povídal, že řekl paní učitelce, ať mu ho nedává, že dnes nebude mít čas. Že má novou hru na PC :-))
Na hlavě má královskou korunu, kterou jsem ještě večer musela narychlo vyrobit. Přišel mi už z postýlky oznámit, že má mít do školky korunu. Nejdříve jsem myslela, že peníz, ale ne. Tak jsem tvořila.

Zaujetí

Náš tatínek je hračička a koupil si na dlouhý zimní večery hru na PC. Jenže doma zjistlil, že na náš obstarožní počítač nepůjde. Tak koupil ještě notebook a může se hrát.

neděle 11. října 2009

Lego




Díky (nebo kvůli) špatnýmu počasí o víkendu jsem ze sklepa přinesla Lego po velkejch dětech. Radim si s ním skvěle vyhrál. Tak má Ježíšek další tip.

pátek 9. října 2009

Radim


Podzim


Stezka

Tady běhám.
Je to dva měsíce, co jsem začala běhat. Zatím jako začátečnici mi nejvíc vyhovuje stejná trasa. Běhám okruh touhle stezkou kolem stadionu. Má 700 metrů a záleží jen na mně, kolik si dám koleček. Tento týden jsem uběhla už sedm.

Na balkóně


Můrka

Utopená...

úterý 6. října 2009

Batohy

V příštím školním roce budeme mít doma dva prvňáky. Radimek půjde do první třídy a Kristýnka do prváku na VŠ (pokud se někam dostane). Aktovka pro Radimka čeká na Ježíška a Kristýnčin dnes koupený batoh bude mít premiéru už zítra. Starý dosloužil.

V síti




neděle 4. října 2009

pátek 2. října 2009

Utkání

Radimek projevil zájem vidět "opravdickej velkej hokej", tak jsme si dnes zašli zafandit na zápas domácího týmu BK Mladá Boleslav proti Kometě Brno. Odcházeli jsme 5 minut před koncem (kvůli dopravě) a stav byl 6:0 pro domácí. To se nám moc líbilo :-) Sice jsem na netu zjistila, že to nakonec dopadlo 6:1, ale to neva.


Maskot Embík. Viděl, že ho fotím, tak se předváděl.


Rozehrávka.

Bitka.